Yogakurs Hösttermin

En yogakurs för dig som vill ta del av yogans kraftfulla verktyg, fysiskt som mentalt. Klasserna kommer att vara olika varje gång. Ibland mer flödande och ibland lugna yin klasser. Vi bygger upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Helt enkelt välmående inifrån och ut. 

Att träffas samma grupp varje tillfälle skapar gemenskap, trygghet och extra glädje. Kursen passar dig som provat yoga någon gång tidigare. 

I N V E S T E R I N G : 1995 sek
Anmälan är bindande. Betalning sker via swish innan kursuppstart. Inbetalat belopp betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg. 

K U R S E R
FULLBOKADE 
Måndagar klockan 17.30-18.30
Måndagar klockan 18.45-19.45

U P P S T A R T 
Kurserna startar vecka 36 till vecka 48. Uppehåll under vecka 44 (med reservation för ev. ändring) 

Jag ser så mycket fram emot att få yoga tillsammans med dig!

w o w i mama

work out work in – mama 

Ett unikt koncept för dig som är gravid och går i väntans tider. En kurs med fokus på hela dig under din graviditet, inför förlossning och tiden efteråt. 

Tillsammans bygger vi upp dig inifrån och ut genom träning, yoga och andning. 

Jag, Stephanie kommer att guida dig genom yoga/andning/meditation en gång i veckan och Emelie Orosz PT kommer att guida dig genom träning en gång i veckan. 

2 & 3 t r i m e s t e r n 
Yoga: onsdagar 06.45-07.30
Träning: fredagar 06.45-07.30

Vecka 37-40

I N V E S T E R I N G
1795 sek

P L A T S 
Alla tillfällen hålls i studion på Science Park 

PT Yoga

Tillsammans med dig skräddarsyr jag en yogaklass med positioner och tema efter dina önskemål och behov. Under klassen får du assisteringar för att hitta in i positionerna och för att uppleva en ny känsla i kroppen.

PT Yogan går också att boka tillsammans med partner, familjemedlem eller vän. Observera att om ni är två personer blir upplägget på klassen samt priset annorlunda.

PT klasserna hålls utanför ordinarie klasschema och kan vid önskemål hållas hemma hos dig/er.
Eventuell transport debiteras för sig.

I N V E S T E R I N G
Priserna avser per person. 

90 minuter & konsultation via telefon 
800 sek

60 minuter
600 sek

Yogakurs Dagledig/ Pensionär

En yogakurs på dagtid för dig som vill ta del av yogans kraftfulla verktyg, fysiskt som mentalt. Klasserna kommer att vara olika varje gång. Ibland i flöde och ibland lugna yin klasser. Vi bygger upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Helt enkelt välmående inifrån och ut. Yoga, andning och meditation.Kursen passar för alla oavsett tidigare erfarenhet.

Att träffas samma grupp varje tillfälle skapar gemenskap, trygghet och extra glädje.


I N V E S T E R I N G : 695 kr/per person
Anmälan är bindande. Betalning sker via swish på plats i studion vid kursuppstart.

Minst 6 personer för att kursen ska starta upp.

U P P S T A R T
Kursen startar vecka 45 till vecka 48.
Torsdagar klockan 10.00-11.00

Österlen

Y O G A R E T R E A T 
T I L L 
Ö S T E R L E N

Den 7 till den 10 oktober låter vi oss få fyllas av härlig höstluft i vårt älskade Österlen. En helg fylld av rörelse, yoga och återhämtning där du får ladda ditt batteri med ny kraft, energi och näring. 
Vi njuter av god mat som boostar systemet och lämnar dig glasklar.

Dina värdar under helgen är Stephanie Raske, yogalärare från Yogiteket & Frida Malmquist, yogalärare från Fridfullt i Habo. Vi bor mitt i Österlens idyll på Rubensholm, ett varmt och personligt Bed & Breakfast. Ett retreat i miniformat med endast 7 platser. Här välkomnar vi dig precis så som du är. 

Vad ingår
3 nätter, del i dubbelrum
Förtäring, 3 frukostar, 2 luncher, 3 middagar + te, frukt, snacks mm
Yogaklasser,Workshop, Rörelsepass & Meditation

Vad ingår inte
Transport

Ankomst till Rubensholm torsdag 7 oktober mellan klockan 16.00-17.00. Program för helgen lämnas vid ankomst. Avresa från Rubensholm söndag 10 oktober ca klockan 11.30. 

I N V E S T E R I NG 
5750 sek i delat dubbelrum

Anmäl dig senast den 31 augusti via länken nedan. Glöm inte att meddela specialkost. Betalning 2500 sek sker vid anmälan via swish till nummer 123 50 024 98, resterande belopp betalas in senast 31 augusti 2021. Ange för-och efternamn i meddelanderutan. När betalningen är registrerad skickas ett bekräftelsemail till dig. Din anmälan är bindande och återbetalning kan ej ske men du kan överlåta din plats till någon annan. 

Privat Yogaklass

Planerar du ett event, en kickoff, en konferens eller kanske en överraskningsaktivet för dina vänner och vill ha ett inslag av det där lilla extra? Då ska du vända dig till mig.

Tillsammans skräddarsyr vi en klass, meditation eller föreläsning som passar gruppen och temat för dagen. Även om deltagarna inte har någon möjlighet att byta om så hittar vi ett alternativ som gör att deltagarna sent kommer att glömma dagen.

Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Pris offereras separat.

För förfrågan maila stephanie.raske@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

Öppna klasser

Ibland håller jag öppna klasser på plats i studion eller live online. Klasserna har olika inriktningar ibland lugnare och ibland mer flödande.

Bokning av dessa klasser sker per tillfälle.

Pris och schema finner du under bokat. 

Yoga för företag

Yoga med företaget ger många fördelar både för den anställde och för arbetsgivaren. Yoga på arbetsplatsen passar alla anställda oavsett träningsförmåga och skapar en positiv gemenskap mellan de anställda och ger förutsättningar för att få en bättre hälsa. Yogan hjälper oss att stressa ner, vara närvarande i nuet, ge ökad medvetenhet kring vår andning samt bygga upp en smidig, stark och flexibel kropp. Detta ger oss fokus, klarhet och kreativitet att ta med oss till våra arbetsuppgifter. Yoga med företaget resulterar i en lyckligare, friskare, medvetnare och mer effektiv personal med mindre sjukskrivningar. 

Varför inte börja varje tisdag morgon med yoga på kontoret innan jobbet börjar, eller kanske en lunchyoga på torsdagar på lagret. Ni väljer när, och tillsammans med er utformar vi ett yogaprogram som passar ert företag och era behov. 

Företaget tillhandahåller en golvyta som går att göra fri under yogatiden. Önskemål om separat lokal debiteras för sig.

Pris offereras separat. 

Yoga är i likhet med annan friskvård och avdragsgill. 

Ge bort en gåva

Presentkort är en uppskattad gåva. Ladda med valfritt värde.

Presentkortet skickas hem via post eller köps på plats i studion. 

För köp av presentkort maila stephanie.raske@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

Bokning

Bokning av klasser, kurser, event och retreat sker under fliken “Boka”. PT-klasser, privata-/företagsförfrågningar samt massage bokas via mail stephanie.raske@yogiteket.se
Olika bokningsvillkor gäller beroende på vad du bokat. Villkoren finner du i beskrivningen ovan, vid bokningssidan eller via bekräftelsemail.

All yoga och praktisering hos Yogiteket sker på eget ansvar. Yogiteket har inget ansvar för eventuella skador som uppkommer under eller efter klass. Utgå alltid från dig själv och din kropp där du är idag.

Vad behöver jag?

Under våra klasser på studio få du låna yogamatta och eventuell annan utrustning som kan behövas. Har du en favorit yogamatta så får du såklart gärna ta med dig den.

Yoga praktiseras barfota i mjuka och bekväma kläder.