YogakursHåll utkik efter nästa uppstart

En yogakurs för dig som vill ta del av yogans kraftfulla verktyg, fysiskt som mentalt. Klasserna kommer att vara olika varje gång. Ibland mer flödande och ibland lugna yin klasser. Vi bygger upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Helt enkelt välmående inifrån och ut. 

Att träffas samma grupp varje tillfälle skapar gemenskap, trygghet och extra glädje. Kursen passar dig som provat yoga någon gång tidigare. 

Jag ser så mycket fram emot att få yoga tillsammans med dig!

w o w i mama

work out work in – mama 

Håll utkik efter nästa uppstart

Ett unikt koncept för dig som är gravid och går i väntans tider. En kurs med fokus på hela dig under din graviditet, inför förlossning och tiden efteråt. 

Tillsammans bygger vi upp dig inifrån och ut genom träning, yoga och andning. 

Jag, Stephanie kommer att guida dig genom yoga/andning/meditation en gång i veckan och Emelie Orosz PT kommer att guida dig genom träning en gång i veckan. 

2 & 3 t r i m e s t e r n

 

PT Yoga

Tillsammans med dig skräddarsyr jag en yogaklass med positioner och tema efter dina önskemål och behov. Under klassen får du assisteringar för att hitta in i positionerna och för att uppleva en ny känsla i kroppen.

PT Yogan går också att boka tillsammans med partner, familjemedlem eller vän. Observera att om ni är två personer blir upplägget på klassen samt priset annorlunda.

PT klasserna hålls utanför ordinarie klasschema och kan vid önskemål hållas hemma hos dig/er.
Eventuell transport debiteras för sig.

I N V E S T E R I N G
Priserna avser per person. 

90 minuter & konsultation via telefon 
800 sek

60 minuter
600 sek

Yogakurs Dagledig

Håll utkik efter nästa uppstart

En yogakurs på dagtid för dig som vill ta del av yogans kraftfulla verktyg, fysiskt som mentalt. Klasserna kommer att vara olika varje gång. Ibland i flöde och ibland lugna yin klasser. Vi bygger upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Helt enkelt välmående inifrån och ut. Yoga, andning och meditation.Kursen passar för alla oavsett tidigare erfarenhet.

Att träffas samma grupp varje tillfälle skapar gemenskap, trygghet och extra glädje.

 

Yogaretreat

 

Håll utkik efter nästa retreat

Privat Yogaklass

Planerar du ett event, en kickoff, en konferens eller kanske en överraskningsaktivet för dina vänner och vill ha ett inslag av det där lilla extra? Då ska du vända dig till mig.

Tillsammans skräddarsyr vi en klass, meditation eller föreläsning som passar gruppen och temat för dagen. Även om deltagarna inte har någon möjlighet att byta om så hittar vi ett alternativ som gör att deltagarna sent kommer att glömma dagen.

Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Pris offereras separat.

För förfrågan maila stephanie.raske@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

Öppna klasser

Ibland håller jag öppna klasser på plats i studion eller live online. Klasserna har olika inriktningar ibland lugnare och ibland mer flödande.

Bokning av dessa klasser sker per tillfälle.

Pris och schema finner du under bokat. 

Yoga för företag

Yoga med företaget ger många fördelar både för den anställde och för arbetsgivaren. Yoga på arbetsplatsen passar alla anställda oavsett träningsförmåga och skapar en positiv gemenskap mellan de anställda och ger förutsättningar för att få en bättre hälsa. Yogan hjälper oss att stressa ner, vara närvarande i nuet, ge ökad medvetenhet kring vår andning samt bygga upp en smidig, stark och flexibel kropp. Detta ger oss fokus, klarhet och kreativitet att ta med oss till våra arbetsuppgifter. Yoga med företaget resulterar i en lyckligare, friskare, medvetnare och mer effektiv personal med mindre sjukskrivningar. 

Varför inte börja varje tisdag morgon med yoga på kontoret innan jobbet börjar, eller kanske en lunchyoga på torsdagar på lagret. Ni väljer när, och tillsammans med er utformar vi ett yogaprogram som passar ert företag och era behov. 

Företaget tillhandahåller en golvyta som går att göra fri under yogatiden. Önskemål om separat lokal debiteras för sig.

Pris offereras separat. 

Yoga är i likhet med annan friskvård och avdragsgill. 

Ge bort en gåva

Presentkort är en uppskattad gåva. Ladda med valfritt värde.

Presentkortet skickas hem via post eller köps på plats i studion. 

För köp av presentkort maila stephanie.raske@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

Bokning

Bokning av klasser, kurser, event och retreat sker under fliken “Boka”. PT-klasser, privata-/företagsförfrågningar samt massage bokas via mail stephanie.raske@yogiteket.se
Olika bokningsvillkor gäller beroende på vad du bokat. Villkoren finner du i beskrivningen ovan, vid bokningssidan eller via bekräftelsemail.

All yoga och praktisering hos Yogiteket sker på eget ansvar. Yogiteket har inget ansvar för eventuella skador som uppkommer under eller efter klass. Utgå alltid från dig själv och din kropp där du är idag.

Vad behöver jag?

Under våra klasser på studio få du låna yogamatta och eventuell annan utrustning som kan behövas. Har du en favorit yogamatta så får du såklart gärna ta med dig den.

Yoga praktiseras barfota i mjuka och bekväma kläder.