Yogakurs

En yogakurs för dig som vill ta del av yogans kraftfulla verktyg, fysiskt som mentalt. Klasserna kommer att vara olika varje gång. Ibland mer flödande och ibland lugna yin klasser. Vi bygger upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Helt enkelt välmående inifrån och ut. 

Här är du välkommen precis så som du är. Här finns ingen mall att följa, inga måsten och inga förväntningar. Det här är en stund varje vecka bortom allt annat. En stund för dig att få checka ut för att checka in. 

När
Vecka 3 till vecka 18
(Totalt 13 tillfällen, Ej vecka 7, 13 och 14)

Måndagar klockan 17.30-18.45

Plats

WellCenter – Jönköping

Din investering
2600 sek

w o w i mama

work out work in – mama 

Ett unikt koncept för dig som är gravid och går i väntans tider. En kurs med fokus på hela dig under din graviditet, inför förlossning och tiden efteråt.

Tillsammans bygger vi upp dig inifrån och ut genom träning, yoga och andning.

Jag, Stephanie yogalärare & doula kommer att guida dig genom yoga/andning/meditation en gång i veckan och Emelie Orosz PT/mammamage coach kommer att guida dig genom träning en gång i veckan.

2 & 3 t r i m e s t e r n

N ä r & V a r t
Yoga : måndagar 19.00-20.00
Plats Well:Center
Träning : onsdagar 17.15-18.00
Plats Junebäckens dansstudio

Vecka 8 till vecka 11 (totalt 8 klasser)

E a r l y b i r d
Spara 300 kr!
1695 kr om du bokar innan den 29 januari 2024.
Därefter är investeringen 1995 kr.

B e t a l n i n g
600 kr betalas vid bokning via swishnummer 123 500 24 98
Resterande belopp betalas innan uppstart.
Anmälan är bindande

Mer information mailas ut närmare

PT Yoga

Tillsammans med dig skräddarsyr jag en yogaklass med positioner och tema efter dina önskemål och behov. Under klassen får du assisteringar för att hitta in i positionerna och för att uppleva en ny känsla i kroppen.

PT Yogan går också att boka tillsammans med partner, familjemedlem eller vän. Observera att om ni är två personer blir upplägget på klassen samt priset annorlunda.

PT klasserna hålls utanför ordinarie klasschema och kan vid önskemål hållas hemma hos dig/er.
Eventuell transport debiteras för sig.

I N V E S T E R I N G
Priserna avser per person. 

90 minuter & konsultation via telefon 
800 sek

60 minuter
600 sek

Yogaretreat

I den djupa längtan

S a n d 

Precis som de böljande sanddynorna på golfbanan SAND är du skapt med dessa små sandkorn. Varje korn bestående av ett unikt syfte men också helt i samklang med helheten. Med den glasklara intentionen att stå stadigt och samarbeta när det byggs på hög och faktiskt kanske rasar ibland. Välkommen till ett dygn där du får börja om och testa dig fram så att du efter detta dygn kan känna dig starkare inom.

Det här är ett yogaretreat där du genom yoga, breathwork, meditation och rörelser får en paus så att du kan lyssna in till din djupa längtan och låta den få guida dig.

23 – 24 mars 2024

Vad ingår
| Övernattning på Sands GCs hotell
| Lunch & eftermiddagsfika lördag | Tvårättersmiddag lördag | Brunch söndag | Samtliga guidade klasser

Investering
3295 kr per person / del i dubbelrum Enkelrumstillägg 200 kr

Early Bird 2995 kr per person / del i dubbelrum

(Gäller vid bokning innan den 26 februari 2024. Enkelrumstillägg tillkommer)

” På ett personligt, varmt, tryggt och inkluderande sätt vill jag guida dig hem till dig själv. Jag vill med mina verktyg ge dig möjlighet att få ta hand om dig själv.
Med det sagt så finns här inga rätt eller fel, inga krav och ingen prestation.
Kom precis så som du är oavsett tidigare erfarenhet. /Stephanie”

Bokning sker via länken nedan senast den 9 mars 2024. Vid bokning betalas handpenning på 1500 kr till 123 500 24 98. Resterande summa betalas senast den 20 mars. Glöm inte att meddela eventuell allergi samt om enkelrum önskas. Mer information mejlas ut närmare.

Skulle du behöva avboka din plats ber vi dig göra det så fort som möjligt. Vid avbokning betalas inte handpenning tillbaka. Vill du hellre överlämna din plats till någon annan går det såklart bra. Skulle vi behöva avboka retreatet av någon anledning betalas självklart hela summan tillbaka till dig, inklusive handpenningen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Profylaxkurs

Att föda & Ge Stöd

En förlossning går aldrig att planera exakt för hur den kommer att bli men bra förberedelser och ett tryggt stöd kan vara hela skillnaden för hur vi upplever förlossningen.

Under den här träffen går vi igenom födandets fysiologi och dess faser, sjukhusets rutiner och smärtlindringsmetoder.

Tillsammans får ni prova olika andningstekniker, positioner och massagetekniker för att kunna hitta det som passar er allra bäst. Precis som ni så noggrant packar bb väskan med bebisens saker kommer vi här att skräddarsy er väska
med de verktyg som kan vara er hjälp under förlossningen.

13 mars klockan 17.30 20.30

Plats: Well:Center, Barnarpsgatan 39G.
Investering: 850 kr per person
Kvällsfika ingår

Privat Yogaklass

Planerar du ett event, en kickoff, en konferens eller kanske en överraskningsaktivet för dina vänner och vill ha ett inslag av det där lilla extra? Då ska du vända dig till mig.

Tillsammans skräddarsyr vi en klass, meditation eller föreläsning som passar gruppen och temat för dagen. Även om deltagarna inte har någon möjlighet att byta om så hittar vi ett alternativ som gör att deltagarna sent kommer att glömma dagen.

Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Pris offereras separat.

För förfrågan maila stephanie.friberg@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

Yoga för företag

Yoga med företaget ger många fördelar både för den anställde och för arbetsgivaren. Yoga på arbetsplatsen passar alla anställda oavsett träningsförmåga och skapar en positiv gemenskap mellan de anställda och ger förutsättningar för att få en bättre hälsa. Yogan hjälper oss att stressa ner, vara närvarande i nuet, ge ökad medvetenhet kring vår andning samt bygga upp en smidig, stark och flexibel kropp. Detta ger oss fokus, klarhet och kreativitet att ta med oss till våra arbetsuppgifter. Yoga med företaget resulterar i en lyckligare, friskare, medvetnare och mer effektiv personal med mindre sjukskrivningar. 

Varför inte börja varje tisdag morgon med yoga på kontoret innan jobbet börjar, eller kanske en lunchyoga på torsdagar på lagret. Ni väljer när, och tillsammans med er utformar vi ett yogaprogram som passar ert företag och era behov. 

Företaget tillhandahåller en golvyta som går att göra fri under yogatiden. Önskemål om separat lokal debiteras för sig.

Pris offereras separat. 

Yoga är i likhet med annan friskvård och avdragsgill. 

Bokning

Bokning av kurser, event och retreat sker under fliken “Boka”. PT-klasser, privata-/företagsförfrågningar samt massage bokas via mail stephanie.friberg@yogiteket.se
Olika bokningsvillkor gäller beroende på vad du bokat. Villkoren finner du i beskrivningen ovan, vid bokningssidan eller via bekräftelsemail.

All yoga och praktisering hos Yogiteket sker på eget ansvar. Yogiteket har inget ansvar för eventuella skador som uppkommer under eller efter klass. Utgå alltid från dig själv och din kropp där du är idag.