Gravida Gudinna & Mamma

Nu är det din tur. Din tur att ta plats i detta nya kapitel. Att välkomna förändringarna och det som kommer härnäst. Nu är tiden att få ta hand om dig och ditt barn, inifrån och ut. 

En privat klass skräddarsydd för dig och dina behov, oavsett i vilken trimester du befinner dig i. Kanske är du precis i början av graviditeten, under graviditetens mitt, nära förlossning eller med ditt barn i din famn. 

Jag ska ro om dig med det varmaste jag har och guida dig till att bygga upp dig själv med det du har, inifrån och ut. Alltid inifrån och ut. 

Klassen kan hållas på plats i studion eller online, det som passar dig bäst. 

60 minuter 

I N V E S T E R I N G 
600 sek

 

w o w i mama

work out work in – mama 

NYA PLATSER SLÄPPS TILL HÖSTERMINEN 2021

Ett unikt koncept för dig som är gravid och går i väntans tider. En kurs med fokus på hela dig under din graviditet, inför förlossning och tiden efteråt. 

Tillsammans bygger vi upp dig inifrån och ut genom träning, yoga och andning. 

Jag, Stephanie kommer att guida dig genom yoga/andning/meditation en gång i veckan och Emelie Orosz PT kommer att guida dig genom träning en gång i veckan. 

2 t r i m e s t e r n 
Yoga: 
Träning: 

3 t r i m e s t e r n 
Träning: 
Yoga: 

I N V E S T E R I N G
1795 sek

P L A T S 
Alla tillfällen hålls i Yogitekets studio på Lantmätargränd 12. 

Begränsat antal platser (5 stycken i varje trimester) för att ge dig plats och trygghet. 

PT Yoga

Tillsammans med dig skräddarsyr jag en yogaklass med positioner och tema efter dina önskemål och behov. Under klassen får du assisteringar för att hitta in i positionerna och för att uppleva en ny känsla i kroppen.

PT Yogan går också att boka tillsammans med partner, familjemedlem eller vän. Observera att om ni är två personer blir upplägget på klassen samt priset annorlunda.

PT klasserna hålls utanför ordinarie klasschema och kan vid önskemål hållas hemma hos dig/er.
Eventuell transport debiteras för sig.

I N V E S T E R I N G
Priserna avser per person. 

90 minuter & konsultation via telefon 
800 sek

60 minuter
600 sek

Himladal

Y O G A R E T R E A T
T I L L
H I M L A D A L

En helg där vi kramar ur det sista ur sommaren och bjuder in ljuvligheten i det fria, enkla och naturliga. Genom alla våra sinnen landar vi i kroppen och hem till oss själva. Din möjlighet att släppa allt annat för en stund och uppleva skönheten inom dig, via dagliga yogapass, meditationer i både stillhet och rörelse och naturnära upplevelser. 

I en alldeles magisk oas strax utanför Borås mottas vi av Himladals värme och trygghet där naturen är närmsta granne. Himladals egna kock serverar färgglad, smakrik och näringsrik mat till hela systemet. 

Dina värdar under helgen är Stephanie Raske, yogalärare från Yogiteket och Frida Malmquist, yogalärare från Fridfullt i Habo. 

Ett retreat i miniformat med endast 10 platser. Vi välkomnar dig precis så som du är. 

Vad ingår
2 nätter, del i dubbelrum
Frukost, lunch, middag + te/frukt
Dagliga yogapass, Meditation i både stillhet och rörelse, Soulwork

Vad ingår inte 
Transport

Ankomst till Himladal fredag 27 augusti klockan 15.00. Program för helgen lämnas vid ankomst. Avresa från Himladal söndag 29 augusti ca klockan 14.00.

I N V E S T E R I N G 
4750 sek i delat dubbelrum

Anmäl dig senast den 28 juni  via länken nedan. Glöm inte att meddela specialkost. Betalning 2500 sek sker vid anmälan via swish till nummer 123 50 024 98, resterande belopp betalas in senast 28 juni 2021. Ange för-och efternamn i meddelanderutan. När betalningen är registrerad skickas ett bekräftelsemail till dig. Din anmälan är bindande och återbetalning kan ej ske men du kan överlåta din plats till någon annan. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar pga. covid-19. 

Österlen

Y O G A R E T R E A T 
T I L L 
Ö S T E R L E N

Den 7 till den 10 oktober låter vi oss få fyllas av härlig höstluft i vårt älskade Österlen. En helg fylld av rörelse, yoga och återhämtning där du får ladda ditt batteri med ny kraft, energi och näring. 
Vi njuter av god mat som boostar systemet och lämnar dig glasklar.

Dina värdar under helgen är Stephanie Raske, yogalärare från Yogiteket & Frida Malmquist, yogalärare från Fridfullt i Habo. Vi bor mitt i Österlens idyll på Rubensholm, ett varmt och personligt Bed & Breakfast. Ett retreat i miniformat med endast 7 platser. Här välkomnar vi dig precis så som du är. 

Vad ingår
3 nätter, del i dubbelrum
Förtäring, 3 frukostar, 2 luncher, 3 middagar + te, frukt, snacks mm
Yogaklasser,Workshop, Rörelsepass & Meditation

Vad ingår inte
Transport

Ankomst till Rubensholm torsdag 7 oktober mellan klockan 16.00-17.00. Program för helgen lämnas vid ankomst. Avresa från Rubensholm söndag 10 oktober ca klockan 11.30. 

I N V E S T E R I NG 
5750 sek i delat dubbelrum

Anmäl dig senast den 31 augusti via länken nedan. Glöm inte att meddela specialkost. Betalning 2500 sek sker vid anmälan via swish till nummer 123 50 024 98, resterande belopp betalas in senast 31 augusti 2021. Ange för-och efternamn i meddelanderutan. När betalningen är registrerad skickas ett bekräftelsemail till dig. Din anmälan är bindande och återbetalning kan ej ske men du kan överlåta din plats till någon annan. 

Privat Yogaklass

Planerar du ett event, en kickoff, en konferens eller kanske en överraskningsaktivet för dina vänner och vill ha ett inslag av det där lilla extra? Då ska du vända dig till mig.

Tillsammans skräddarsyr vi en klass, meditation eller föreläsning som passar gruppen och temat för dagen. Även om deltagarna inte har någon möjlighet att byta om så hittar vi ett alternativ som gör att deltagarna sent kommer att glömma dagen.

Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Pris offereras separat.

För förfrågan maila stephanie.raske@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

Öppna klasser

Ibland håller jag öppna klasser på plats i studion eller live online. Klasserna har olika inriktningar ibland lugnare och ibland mer flödande.

Bokning av dessa klasser sker per tillfälle.

Pris och schema finner du under bokat. 

Yoga för företag

Yoga med företaget ger många fördelar både för den anställde och för arbetsgivaren. Yoga på arbetsplatsen passar alla anställda oavsett träningsförmåga och skapar en positiv gemenskap mellan de anställda och ger förutsättningar för att få en bättre hälsa. Yogan hjälper oss att stressa ner, vara närvarande i nuet, ge ökad medvetenhet kring vår andning samt bygga upp en smidig, stark och flexibel kropp. Detta ger oss fokus, klarhet och kreativitet att ta med oss till våra arbetsuppgifter. Yoga med företaget resulterar i en lyckligare, friskare, medvetnare och mer effektiv personal med mindre sjukskrivningar. 

Varför inte börja varje tisdag morgon med yoga på kontoret innan jobbet börjar, eller kanske en lunchyoga på torsdagar på lagret. Ni väljer när, och tillsammans med er utformar vi ett yogaprogram som passar ert företag och era behov. 

Företaget tillhandahåller en golvyta som går att göra fri under yogatiden. Önskemål om separat lokal debiteras för sig.

Pris offereras separat. 

Yoga är i likhet med annan friskvård och avdragsgill. 

Ge bort en gåva

Presentkort är en uppskattad gåva. Ladda med valfritt värde.

Presentkortet skickas hem via post eller köps på plats i studion. 

För köp av presentkort maila stephanie.raske@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

Bokning

Bokning av klasser, kurser, event och retreat sker under fliken “Boka”. PT-klasser, privata-/företagsförfrågningar samt massage bokas via mail stephanie.raske@yogiteket.se
Olika bokningsvillkor gäller beroende på vad du bokat. Villkoren finner du i beskrivningen ovan, vid bokningssidan eller via bekräftelsemail.

All yoga och praktisering hos Yogiteket sker på eget ansvar. Yogiteket har inget ansvar för eventuella skador som uppkommer under eller efter klass. Utgå alltid från dig själv och din kropp där du är idag.

Vad behöver jag?

Under våra klasser på studio få du låna yogamatta och eventuell annan utrustning som kan behövas. Har du en favorit yogamatta så får du såklart gärna ta med dig den.

Yoga praktiseras barfota i mjuka och bekväma kläder.