OM OSS

YOGITEKET

YOGITEKET

Vårt sätt att lära ut på YOGITEKET är äkta, varmt, inbjudande, lättsamt, pedagogiskt och genomtänkt. Vi är flexibla och lyhörda för de nya riktlinjerna som ständigt kommer inom branschen. Vi ser oss själva som elever och är ständigt på jakt efter ny kunskap för att utvecklas och lära oss och er nya saker.

Alla klasser som utförs av YOGITEKET har en tydlig intention i början av klassen som återupptas under klassens gång. Alla klasser avslutas alltid med tänkvärd dikt, citat eller låt, och även en lättare massage. 

Efter många år av stor nyfikenhet och goda rekommendationer bestämde jag mig i januari 2017 att testa yoga för första gången. Jag anmälde mig till en nybörjarkurs och lovade mig själv att ge det kursens alla nio tillfällen innan jag fick döma om det var något för mig eller inte. Men redan efter första klassen var jag fast!

Efter ett års praktiserande på min lokala yogastudio bestämde jag mig för att utbilda mig inom yoga. Jag ville få sprida detta kraftfulla verktyg till dig.

Våren 2018 utbildade jag mig till River guide (yogalärare) inom Globalyoga och det var där och då drömmen föddes om YOGITEKET. En personlig yogastudio med klasser som passar alla.

Yogan har fått mig att se med nya ögon på så många saker, fått min kropp stark och gett mig en ny kärlek i livet, till livet.

Jag vill visa dig vad yoga är för mig, på mitt alldeles egna sätt. Och jag ser så mycket fram emot att få möta dig på yogamattan.

All kärlek

Stephanie Raske

GRUNDARE OCH YOGALÄRARE

Stäng meny