KLASSER & KURSER

YOGITEKET

något för alla

Yoga är för ALLA. Oavsett ålder, kön, skador eller funktionsnedsättning så finns det något för dig. På YOGITEKET finns klasser på olika nivåer och vi hittar alltid alternativ för dig där du är just idag. Nedan kan du läsa om våra kurser och klasser. 

Hör bara av dig om du vill du veta mer eller har någon fråga.

YOGA YIN

Lugn och inkännande yogaklass som mjukar upp, släpper på spänningar och sträcker ut kroppen inifrån och ut.

Nivå: Passar alla

YOGA FLOW

Flödande yoga med sekvenser av grundläggande positioner. 

Nivå: Passar alla

YOGA FLOW PLUS

Yogaklass där vi jobbar i dynamiska flöden. För dig som vill utmanas fysiskt som mentalt. 

Nivå: Passar dig som yogat tidigare

PT YOGA

Tillsammans med dig skräddarsyr vi en yogaklass med positioner och tema efter dina önskemål och behov. Under klassen får du assisteringar för att hitta in i positionerna och för att uppleva en ny känsla i kroppen.

PT Yogan går också att boka tillsammans med partner, familjemedlem eller vän. Observera att om ni är två personer blir upplägget på klassen annorlunda.

PT klasserna hålls utanför ordinarie klasschema och kan vid önskemål hållas hemma hos dig/er.
Eventuell transport debiteras för sig.

YOGA BARN

Yoga är bra för alla och så även för våra allra minsta hjärtan. Under dessa klasser gynnar vi barnens motorik, konsekvenstänk, närvaro och skapar ett lugn. På ett lättsamt sätt med ett leende går vi igenom olika positioner och flöden, andningstekniker och avslappning.

Att träffas samma grupp varje tillfälle skapar gemenskap, trygghet och extra glädje.

 

PRIVAT YOGAKLASS

Planerar du ett event, en kickoff, en konferens eller kanske en överraskningsaktivet för dina vänner och vill ha ett inslag av det där lilla extra? Då ska du vända dig till oss.

Tillsammans skräddarsyr vi en klass, meditation eller föreläsning som passar gruppen och temat för dagen. Även om deltagarna inte har någon möjlighet att byta om så hittar vi ett alternativ som gör att deltagarna sent kommer att glömma dagen.

Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Pris offereras separat.

För förfrågan maila info@yogiteket.se eller ring 070-720 22 81

NYBÖRJAR KURS

FULLBOKAD!

Tillsammans under våren träffas vi 15 gånger där du får lära dig yoga från grunden. Vi går igenom vad yoga är, positioner och flöden, andning och avslappning. Klasserna kommer att vara olika varje gång och vi jobbar med att bygga upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Kraftfulla verktyg att ta med oss utanför yogamattan.

Att träffas samma grupp varje tillfälle skapar gemenskap, trygghet och extra glädje.

Nivå: Passar dig som är ny inom Yoga eller dig som är van yogis men vill lära dig mer från grunden.

Måndagar klockan 18.00-19.15

Kursen startar vecka 2 till vecka 19, uppehåll vecka 7 & 16 (med reservation för ev. ändring) Anmälan är bindande. Betalning sker i samband med bokning via faktura. Inbetalat belopp betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

FORTS. KURS

Tillsammans under våren träffas vi 15 gånger där du får lära dig mer om yoga. Olika teman, positioner och flöden, andning, meditation och avslappning. Klasserna kommer att vara olika varje gång och vi jobbar med att bygga upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Kraftfulla verktyg att ta med oss utanför yogamattan. 

Att träffas samma grupp varje tillfälle skapar gemenskap, trygghet och extra glädje. 

Nivå: Passar dig som tidigare gått nybörjarkursen eller som provat yoga förut.

Torsdagar klockan 18.00-19.15

Kursen startar vecka 2 till vecka 19, uppehåll vecka 7 & 16 (med reservation för ev. ändring) Anmälan är bindande. Betalning sker i samband med bokning via faktura. Inbetalat belopp betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

YOGA FÖR FÖRETAG

Yoga med företaget ger många fördelar både för den anställde och för arbetsgivaren. Yoga på arbetsplatsen passar alla anställda oavsett träningsförmåga och skapar en positiv gemenskap mellan de anställda och ger förutsättningar för att få en bättre hälsa. Yogan hjälper oss att stressa ner, vara närvarande i nuet, ge ökad medvetenhet kring vår andning samt bygga upp en smidig, stark och flexibel kropp. Detta ger oss fokus, klarhet och kreativitet att ta med oss till våra arbetsuppgifter. Yoga med företaget resulterar i en lyckligare, friskare, medvetnare och mer effektiv personal med mindre sjukskrivningar. 

Varför inte börja varje tisdag morgon med yoga på kontoret innan jobbet börjar, eller kanske en lunchyoga på torsdagar på lagret. Ni väljer när, och tillsammans med er utformar vi ett yogaprogram som passar ert företag och era behov. 

Företaget tillhandahåller en golvyta som går att göra fri under yogatiden. Önskemål om separat lokal debiteras för sig. 

Yoga är i likhet med annan friskvård och avdragsgill. 

vad behöver jag?

Under våra klasser på studio få du låna yogamatta och eventuell annan utrustning som kan behövas. Har du en favorit yogamatta så får du såklart gärna ta med dig den.

Yoga praktiseras barfota i mjuka och bekväma kläder.

Tänk på..

Att inte äta en stor måltid 1-2 timmar innan klassen börjar då du eventuellt kan bli illamående. Och försök att inte dricka vatten under klassen då det stoppar flödet av energin som vi bygger upp. Drick istället ordentligt under dagen och efter klassen.

Har du frågor kring de olika klasserna eller önskemål på en skräddarsydd klass så hör bara av dig!

 

Stäng meny